Απερίγραπτος πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα είπαμε και στο προηγούμενο ποστ. Τελικά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχτεί ένα συνονθύλευμα από αστοιχείωτους, αριβίστες και οπορτουνιστές βουλευτές και υπουργούς. «Πρώτη φορά αριστερά» είπε ο Τσίπρας και περιμένεις τουλάχιστον 5 ανθρώπους με μια άλφα νοημοσύνη σε σημαντικές θέσεις. Ούτε καν αυτούς τους 5 ανθρώπους δεν μπόρεσε να βρει.

Ο υπουργός υγείας Κουρουπλής θα συνοδεύσει λέει τα κόκκαλα της Βαρβάρας στον Άγιο Σάββα στους καρκινοπαθείς. Τι διαφορετικό θα έκανε δηλαδή ο Γεωργιάδης ή ο Βορίδης σε μια εθνολαϊκή δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά;

Τι θα θέλουμε τα νοσοκομεία και χρεωνόμαστε; Ας θεραπεύονται όλοι με την πίστη.

Περιμένουνε αυτοί οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τους πάρουνε στα σοβαρά οι Θεσμοί ή η τρόικα ή όπως αλλιώς λέγονται και οι κυβερνήσεις των άλλων χωρών της Ε.Ε.

Τεράστια απογοήτευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η δήθεν αριστερή ιδεολογία του. Ούτε καν λαϊκισμός. Από την Αριστερά απαιτείς τουλάχιστον προοδευτική σκέψη σε θεμελιώδη θέματα και όχι επιστροφή σε κουλτούρα του 11ου αιώνα.

Νομίζω ότι πρέπει πλέον να σκεφτούμε σοβαρά το διαχωρισμό της Ελλάδας σε περισσότερες από μία χώρες διαχωρισμό του πληθυσμού με διαφορετικά συστήματα και πολιτική η κάθε μία και να δούμε τι είναι πιο αποτελεσματικό. Όπως ήταν η Ανατολική και Δυτική Γερμανία ή όπως είναι η Βόρεια και η Νότια Κορέα. Εμείς ας κάνουμε πρισσότερες από δύο Ελλάδες. Γιατί δεν γίνεται αυτά τα βαρίδια να τραβάνε και αυτό το έστω μικρό προοδευτικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας προς την καθυστέρηση.

This entry was posted in (Αν)Ορθολογισμός, Δεισιδαιμονία, Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s