Νόμος περί ευθύνης επιχειρηματιών

Στον Μαρινάκη μπορεί να στείλει ο Λοβέρδος τον λογαριασμό των 100.000€ από τη νοσηλεία των απεργών πείνας του μεγάρου Υπατία. Ή αλλιώς στον Πάγκαλο. Εξάλλου ο τελευταίος έκανε την παραδοχή ότι «μαζί τα φάγαμε». Και το «μαζί» σημαίνει ότι ναι μεν έφαγαν οι πολίτες αλλά ταυτόχρονα ομολογεί ότι έφαγε και ο ίδιος. Ας δώσει λοιπόν τουλάχιστον ένα ποσό από αυτά που έφαγε. Σαν καλό παράδειγμα.

Έτσι και αλλιώς ένας άλλος υπουργός, ο μέγιστος Παπουτσής δέχτηκε τα 200.000 € του Πατέρα και του Μελισσανίδη και απευθύνει εκκλήσεις σε πλούσιους Έλληνες να υιοθετήσουν την ελληνική αστυνομία.

Πάντως γεννάται το εξής ερώτημα: αν ο Πατέρας ή ο Μελισσανίδης κάνουν κάποια παρανομία θα πάνε οι ευεργετημένοι από αυτούς αστυνομικοί να τους συλλάβουν;

Και σε περίπτωση που παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με δικαστές ας δωρίσει στη Δικαιοσύνη λεφτά ο Βαρδινογιάννης ώστε να φανεί σε κάθε της πτυχή το πρόβλημα μιας κοινωνίας ακινητοποιημένης πολιτικά και πολιτισμικά στα φεουδαρχικά πρότυπα του μεσαίωνα.

Και το τελευταίο δεν είναι και δύσκολο να γίνει καθώς η ελληνική δικαιοσύνη είναι μέρος του γενικότερου προβλήματος. Στο κάτω κάτω ας ψηφίσει η Βουλή και έναν νόμο περί ευθύνης επιχειρηματιών.

This entry was posted in Επικαιρότητα, Κοινωνία, Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s