Ελληνική δικαιοσύνη

Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα, όχι από την απόφαση που είναι σε μένα αδιάφορη, αλλά από την ευλάβεια και την βαθιά γνώση των δικαστών μας για τους «ιερούς κανόνες και ιερές παραδόσεις» της Εκκλησίας μας όπως επίσης για το περιεχόμενο των Αποστολικών Κανόνων.

Επίσης είναι πολύ εύκολο για αυτούς να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε κοσμικές και εξωκόσμιες φροντίδες.

Φαίνεται ότι οι δικαστές στην Ελλάδα έχουν και επαφές με το Υπερπέραν οπότε αποδίδουν ένα μίγμα θεϊκής και ανθρώπινης δικαιοσύνης. Έτσι εξηγείται και η θεάρεστη και ευλογημένη από τον Ύψιστο τοποθέτηση στο αρχείο όλων των πολιτικοοικονομικής διαφθοράς υποθέσεων τα τελευταία 34 χρόνια της υπέροχης δημοκρατίας μας. Η διερεύνησή τους και η δίκη ενδεχόμενων εμπλεγμένων προσώπων είναι αντίθετο με «πρωταρχικής και θεμελιώδους σημασίας θρησκευτικές και ηθικές αρχές και αντιλήψεις, που διέπουν στην παρούσα χρονική περίοδο τη ζωή και το βιοτικό ρυθμό της Ελλάδος». Οι οποίες «τρέχουσες θρησκευτικές και ηθικές αρχές και αντιλήψεις» λένε ότι οι ελέω Θεού οικογένειες αλλά και οι εξίσου ελέω Θεού υπόλοιποι κυβερνώντες (επειδή τους ψηφίζουμε βεβαίως βεβαίως) είναι ανέγγιχτοι από την ανθρώπινη διακιοσύνη. Μόνο ο ένας και μοναδικός και αληθινός και τριαδικός φυσικά Θεός είναι ο τελικός κριτής όπως διδάσκουν και «οι ιεροί κανόνες και ιερές παραδόσεις» της Εκκλησίας μας αλλά και η λαϊκή παράδοση του λαού μας.

Και επειδή οι δικαστές μας εκπληρώνουν το ρόλο τους στο ακέραιο πρέπει η προσφορά τους να αναγνωριστεί. Γιατί όταν κάποιος προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες στο κράτος αυτό τις ανταποδίδει.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ελληνική δικαιοσύνη

 1. Ο/Η omadeon λέει:

  Ετσι ακριβώς. (χεχε)
  Για να μη μιλήσουμε και για τον τρόπο κατά τον οποίο, ο Πανάγαθος Θεός ος το Παν θωρά, ο Γνωστός Φιλέλλην, έχει εξοπλίσει τους δικαστάς και με Ειδικόν Ιερόν… Πανοπτήριον (Universal Oracle) μέσω του οποίου ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ποιός Ελλην είναι καλός-κ-αγαθός και ποιός κάμνει δηλώσεις κακές και ανθελληνικές εις το εξωτερικόν, όστις σύμφωνα με νόμον του 1955 (αναβαθμισθέντος το 2004) δεν να στερείται αμέσως και της Ελληνικής Ιθαγενείας.

  Ευτυχώς, το «γαμώ το Χριστό μου» ΔΕΝ θεωρείται σοβαρή ανθελληνική δράσις όμως. Το «Γαμώ την Παναγία» μου ομοίως.
  Το «Γαμώ τον πρόεδρο» απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών. Αλλά το «γαμώ το κράτος το κωλοελληνικό που στέρησε από τον Χ, Ψ, Ω, τα Τάδε δικαιώματα», ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί αντεθνικόν.

  Καλού-κακού, κράτα και καμιά φωτοκόπια του διαβατηρίου, Πάρη, πριν επισκεφτείς το Παρίσι, την Τροία, κ.ο.κ.

 2. Ο/Η omadeon λέει:

  Υ.Γ. εννοούσα «δέον να στερείται» (Τέλος 1ης παραγρ.)

 3. Ο/Η parisbrouzos λέει:

  Ποιός νόμος είναι αυτός;;; Έχεις κάποιο λινκ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s